For mer enn 20 år siden drømte HART-teamet om å skape noe nytt. Nå, takket være iver, nysgjerrighet og møysommelig arbeid, har denne drømmen blitt en realitet. Det hele startet med en ide om å lage noen unike, effektive lokkefløyter av høy kvalitet. Og, hvorfor gjør ting som alle andre, hvis de kan gjøres bedre? Basert på denne enkle, men ambisiøse forutsetningen, startet HART-prosjektet.
HART oppnådde gradvis en høy ekspertise innen utvikling av tekniske materialer for sportsfiske og er anerkjent for sine innovative, godt designede produkter av høy kvalitet. Etter å ha nådd dette punktet, var det behov for en ny utfordring ...
I 1990 begynte HART å utvikle sin "Hunting Collection", som gjenspeiler selskapets velprøvde filosofi om innovasjon, design og kvalitet. Basert på sin grundige kunnskap innen sportsfiske, jakt, og turutstyr, har HART fått frem en komplett serie klær og fottøy, med sin egen unike stil og perfekt tilpasset jakt.
HART-teamet består av en gruppe internasjonale spesialister fra en rekke sektorer: eksperter på sportsfiske, jakt, industridesign, klesdesign, etc.
Helt siden den første kolleksjon har HART lagt betydelig vekt på å lage klær som innehar følgende grunnleggende egenskaper: Komfort, holdbarhet og funksjonalitet. I tråd med dette prinsippet ble HARTWARE CONCEPT utviklet og fungerer nå som en basis som alle produktene er designet rundt. Resultatet er klær og fottøy som kontrollerer varmestrømmen til og fra kroppen for maksimal komfort på alle aktivitetsnivåer. Materialene som brukes blir stadig mer lette, lydløse og fleksible, med membraner som garanterer optimal isolasjon, vanntetthet og beskyttelse.
HART’s jaktkolleksjon inneholder alt fra ekstremt varme, slitesterke, tekniske plagg designet for vintertemperaturer i nordiske land, til lette, pustende jakker og bukser som er perfekte for mildere klima.

 

Viser 1–12 av 31 resultater

Vis filter
Vise fram 12 24 36
Lukk

HART AKTIVA – Forest Balaklava

kr 279,00

Hart Armotion Evo bukse dame

kr 750,00

Hart Armotion Evo jakke dame

kr 1.750,00
Lukk

HART BACKPACK SLING – u/reimfester – Olive neoprene Ryggsekkreim

kr 299,00
Utsolgt
Lukk

Hart Bieterland hansker

kr 579,00
Utsolgt
Lukk

Hart Camo Mesh dress

kr 599,00
Utsolgt
Lukk

Hart Canvas belte

kr 189,00
Lukk

HART EB – 134cm – Green Haglefutteral

kr 499,00

Hart Galtür bukse

kr 1.449,00

Hart Galtür jakke

kr 2.249,00
Utsolgt
Lukk

Hart Ilie bukse

kr 849,00

Hart Ilie jakke

kr 1.249,00